Paina Enter ohittaaksesi sisällön.

Kangas-Kärki Arto

Havneplads 22 5900 Rudkøbing Danmark • Puh.  +45 23269905 • Sähköposti:   arti@live.dk

Koulutus:   veneenveistäjä ja ammattisukeltaja
Ammatti:   veneiden ja hirsitalojen entisöinti
Toiminta: päätoimista
Toimialue: Eurooppa
Harjoittelupaikkamahdollisuus:   ei

Työkokemus ja referenssikohteita:   Olen entisöinyt vanhoja purjelaivoja ja veneitä eri pohjoismaissa 25-vuotta. Hirsitaloja olen korjannut 10 vuotta, valmistanut huonekaluja, peiliovia ja ristipuuikkunoita monia vuosia. Olen käynyt kaakeliuunikurssin. Ammattisukeltajana olen toiminut 3 vuotta. Olen myös korjannut puu instrumentteja ja tehnyt autojen ja vaunujen osia.

Lyhyt esittely toimenkuvasta:   Teen yleensä töitä itsenäisesti ja tuntipalkalla.

 

Palautteet

Ei palautteita