Paina Enter ohittaaksesi sisällön.

Pirinen Satu

www.entisointioksa.fi • Puh. 041 431 3233 •Orelinkatu 9 c 25, 37120 Nokia • satu.pirinen@entisointioksa.fi

Koulutus:   AMK- Artenomi, artesaani
Ammatti:   Rakennusrestaroija ja huonekaluentisöijä
Toiminta: päätoimista
Toimialue: Tampere ja muu Pirkanmaa
Harjoittelupaikkamahdollisuus:   ei

Työkokemus ja referenssikohteita:   Yli 15 vuotta entisöinti- ja restaurointialalla. Laaja osaamisalue vanhojen rakennusten ja huonekalujen entisöinnissä.
Joitakin merkittävimpiä kohteita: Aleksanterin kirkko, Tampere:Koristemaalattujen pintojen konservointi- ja puhdistustyöt. Kuorin kunnostustyöt, alttarikaiteen konservointi,maalaustyöt Pyynikintori 1, Tre: Väritutkimus Hämeenpuisto 8, Tre: Ovien ootraus Commercentalo ,Tre: Ovien ootraus, sablonimaaalaus Vanhakirkko, Tre: Julkisivujen kunnostus Finlaysonin kirkko, Tre: Penkkien kunnostus ja kuorin seinien ootraus Tuomiokirkko, Tre:Ikkunoiden ja ovien kunnostus, maalaustyöt

Lyhyt esittely toimenkuvasta:   Entisöinti Oksa tarjoaa entisöintipalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille ja muille ammattilaisille. Entisöinti Oksalla on vuosien kokemus rakennusten ja huonekalujen kunnostustöistä. Osaamisalueena myös ootraus ja muut erikoismaalaukset. Viime vuosina kohteet ovatkin vaihdelleet kirkoista yksityisasuntoihin, huonekaluista suurempiin kokonaisuuksiin rakennuksissa.

Palautteet

Ei palautteita